miercuri, 17 ianuarie 2024

Cumpăraţi şi citiţi „Calendarul românesc 2024”!

În ultimele zile ale anului trecut a apărut almanahul anual al revistei noastre. „Calendarul românesc 2024” cuprinde, şi de această dată, o fotocronică a celor mai importante evenimente ale anului pe care l-am lăsat în urmă, o retrospectivă a celor mai însemnate întâmplări din viaţa comunităţii noastre din anul 2023. Am acordat şi acum un spaţiu generos paginilor dedicate şcolarilor şi tinerilor noştri, precum şi unor aniversări, comemorări însemnate pentru comunitatea noastră, şi alte scrieri interesante. Cu ajutorul sutelor de imagini ne putem aminti de întâmplări trecute şi vom afla ce ne aşteaptă în noul an.

Articolul de fond de la începutul „Calendarului” vine cu îndemnul: „Să nu ne uităm înaintaşii!”, evocând, la fel ca imaginile de pe coperta publicaţiei, un înaintaş al românilor din Micherechi, pe Teodor Pătcaş, cel care acum 90 de ani, în 1934, a întocmit prima monografie a satului Micherechi.

Preţul almanahului nostru este acelaşi ca anul trecut: 1000 Ft. „Calendarul românesc 2024” poate fi cumpărat sau comandat de la redacţia noastră (Jula, str. Gh. Dozsa nr. 8, telefon: 66/463-152 sau e-mail: foaia@foaia.hu).

Redacţia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu