joi, 31 martie 2011

Şedinţa Adunării Generale a Uniunii Culturale a Românilor din Ungaria

Prezidiul Uniunii Culturale a Românilor din Ungaria convoacă şedinţa Adunării Generale pentru ziua de sâmbătă, 2 aprilie, ora 10.30, la sediul Uniunii (Jula, str. Gh. Doja nr. 8).
Pe ordinea de zi vor figura: Darea de seamă despre activitatea din anul 2010; Dezbaterea şi aprobarea gospodăririi din anul 2010; Planul de muncă, proiecte pentru anul 2011; Aprobarea planului bugetar pentru anul 2011 (decizie asupra folosirii subvenţiei de 1% din impozitul personal oferit Uniunii); Aniversarea a 60 de ani de la înfiinţarea revistei „Foaia românească”; Diverse.
*
Uniunea Culturală a Românilor din Ungaria este o structură independentă politic, neguvernamentală, alcătuită ca o uniune a mai multor organizaţii civile.
UCRU este organizaţia pe ţară care înglobează activitatea a 19 asociaţii şi comunităţi româneşti locale. În prezent, UCRU are 980 de membri care activează în cele 19 asociaţii şi comunităţi locale afiliate. Colaboratorii, inclusiv conducerea UCRU îşi desfăşoară activitatea din cadrul asociaţiei civile prin muncă voluntară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu